Galéria bővítés
– várjuk az Ön képeit is!

2020. november 26.
Figyelem! Újabb fényképekkel gazdagodtak az oldal galériái, de bőven van még helyünk, tartson velünk! Sőt, ha szeretné az ön kedvenc képe is megelevenedhet itt.

„Ilyen volt – ilyen lett!”

Itt a lehetőség, hogy a város múltjának újabb ablakain kukkatson be, és összehasonlíthassa a ma jól ismert helyszínek részleteit, milyenek voltak egykoron. Az interaktív képgyűjteményt ide kattintva is elérheti.

Szeretné látni, hogy saját fotói is ugyanígy megelevenednek? A 20-21.dunaharaszti.hu szerkesztősége várja azokat a fényképeket, amelyeken a 20 évvel ezelőtti város egy-egy részlete (utca, park, épület stb.) jól kivehetően, beazonosíthatóan látszik.

Fotózza le ugyanabból a szögből a város egy olyan részletét (nem is olyan egyszerű a feladat, hiszen sok mindenre figyelni kell) amely már meglévő, régi fotóján szerepel és küldje el nekünk mindkét felvételt, hogy feltölthessük a 20-21.dunaharaszti.hu oldalra!

A képeket a 20-21.dunaharaszti@dunaharaszti.hu címre várjuk! (Figyelem! A fotók beküldője felelősséget vállal, hogy a fotón szereplők személyes hozzájárulásukat adták a megjelenéshez. A szerkesztők a felvételekből válogathatnak. A régi és az új képeknek is fekvő formátumúaknak kell lenniük!)